API FAQ

Hej, jeg er kundechef hos inMobile - hvis du har spørgsmål til inMobile, er jeg klar :-)
Ring allerede nu på telefon 88 33 66 99

Kan I sende til telefoner i udlandet?

Ja. Vi er direkte forbundet til de danske teleselskaber, og de kan route SMS-beskeden ud på et hvilket som helst netværk i hele verden. Det sker helt automatisk, så du skal ikke bekymre dig om modtageren befinder sig i Danmark eller ej.

Hvilke typer SMS-beskeder kan I sende?

Vi kan sende de helt normale SMS-beskeder og flash beskeder. Flash beskeder er de SMS-beskeder, som blot vises i modtagerens mobildisplay. De bliver oftest brugt til engangskoder ifm. login til online services.

Kan I fortælle mig om SMS-beskeden er leveret?

Ja. Når vi har en leveringsrapport fra det pågældende teleselskab, så kan du få den via vores API. Der er flere forskellige metoder at få disse rappporter på. Læs mere om det i vores API dokumentation.

Hvor hoster I jeres SMS gateway og er alt redundant?

Alt hostes i Danmark i et datacenter i Aarhus. Vi ved, at vores software er en yderst kritisk komponent i vores kunders forretning. Derfor er alt redundant. Det betyder også, at vi det seneste halve år har haft en oppetid på 100%. Læs mere her.

Hvor mange SMS-beskeder kan jeg sende i sekundet?

Du kan snildt sende 150 SMS-beskeder i sekundet via vores SMS-gateway. Eftersom vi er direkte opkoblet til teleselskaberne, så får du ikke en connection, der er tættere på teleselskabernes SMSC og mobilbrugeren.

Hvor ofte har I servicevinduer?

Hele vores setup er redundant. Det betyder, at vi kan afholde langt de fleste servicevinduer uden, at du opdager det. Vi havde senest et servicevindue i januar 2015, da vi skulle flytte datacenter og gå fra en cloud-platform til fysisk hardware.
Har du et spørgsmål?
Send endelig dit spørgsmål til os i formularen til højre - du er også velkommen til at ringe.
Telefon (8-17)