Hvorfor vælge
inMobile?

Fri mail- og telefonsupport
Både på dansk og engelsk!
GDPR compliant
Datasikkerhed er altafgørende!
99,99 % oppetid
Stabilitet er vigtigt!
Vi garanterer

Sikker levering

Vores platform er direkte opkoblet til de danske teleselskabers SMS-centraler og en lang række andre teleselskaber i udlandet. Du kommer derfor ikke tættere på mobilbrugeren, og er telefonen på netværk, kommer din SMS-besked altid frem til modtageren.

Mange andre SMS-leverandører benytter udenlandske teleselskaber (fordi det er meget billigt), men bemærk at de danske teleselskaber er ved at lukke for denne trafik.

"Vi benytter inMobiles programmer til at udsende meget vigtige driftsinformationer til en række IT chefer inden for den danske finanssektor. Vi er meget tilfredse med løsningen og jeg ser meget frem til at følge dem i fremtiden."
Jesper Schultz
Bankernes EDB Central
"Vi er meget glade for løsningen, de muligheder som inMobile stiller til rådighed samt at deres system kører så stabilt."
René Juul Petersen
Københavns Kommune
"Jeg fik hurtigt adgang til inMobiles system og få minutter efter var den første sms sendt afsted. Det er en fornøjelse at arbejde med et så nemt og intuitivt API/system."
Simon Elkjær
NiceHair
"Gennem flere år har vi benyttet flere forskellige leverandører. I forhold til vores behov, har disse systemer været alt for avancerede. Nu har vi et brugervenligt system, som opfylder vores behov. Vi kan kun anbefale inMobile."
Henrik Olesen
Ringkjøbing Landbobank
"Professionel kundeservice er en dyd for os! Derfor har vi valgt en professionel partner til styring af alle vores SMS services. Inmobile er en kompetent og seriøs samarbejdspartner. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med dem."
Henrik Nygaard
Kokken & Jomfruen
Teknik

Et godt hosting miljø

Vores software driftes på dedikeret hardware i eget netværk for at minimere risikoen for påvirkninger udefra. Alle servere er hosted i Danmark. Her kan du se faciliteterne i vores hosting center.
 • Redundant strøm med UFS og generatorer
 • Redundant fiberfremføring og internet
 • Redundant køling med flere køleenheder
 • Køleanlæg med frikøling
 • Vand-, fugt- og røgdetektorer
 • Automatisk brandslukningsanlæg (Inergen)
 • Alarmsensorer, videoovervågning og adgangskontrol
 • Revideret efter ISAE3402 type 2

24/7/365 overvågning

Vi ved, at vores software er en yderst kritisk komponent i vores kunders forretning og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre en stabil drift hele døgnet. Vi har vores eget overvågningssoftware og benytter en ekstern overvågningsservice. Vi overvåger en lang rækker processer, her i blandt:
 • Backend og administationssystemet
 • Svartider på netværket, i softwaren og hos teleselskaberne
 • Load balancer, web og database-servere

Backup og sikring af data

Vores data hostes i et redundant setup på to uafhængige servere (mirror-setup med witness). Derudover tager vi en backup hvert 5. minut af alle ændrede data og en fuld backup en gang i døgnet (kl. 2). Både ændrings-backups (også kaldet transaktionslog backup) og fuld backups befinder sig på tre uafhængige lokationer for at sikre data bedst muligt. Alt data opbevares i sikrede miljøer.

Vi bruger konsulenthuset Inspari til verificering af brugen af best practises i hele vores setup.
Prøv 14 dage gratis

Stærkt team

Vi vil være kendt for ekstrem høj kvalitet, brugervenlighed samt professionel og venlig kundeservice. Hele teamet arbejder hårdt for, at du kan få adgang til en hurtig, simpel og brugervenlig SMS-platform.