1. inMobile.dk inMobile
  2. Funktioner Funktioner
  3. Donation Donation

SMS donation

Brugervenlig indsamlingsmetode med sms donationer
Vidste du..? Vi ved det nemlig..
13.000+
- mandetimer har vi brugt på vores platform
120
- gange kigger vi på mobilen hver eneste dag
Uforpligtende snak
Teleselskaberne, Indsamlingsnævnet og Skat har en række krav til indsamlingstjenester. VI hjælper dig igennem hele processen fra start til slut.
Hej, hvis du har spørgsmål vil jeg gerne snakke :-)
Ring allerede nu på telefon 88 33 66 99
Søren Guldager
Kundechef

Nemt at donere penge til din organisation

Fremgangsmåden er meget simpel. Du opfordrer mobilbrugeren til at sende en sms-besked med en donation. Typisk vælger man at tilbyde mobilbrugeren tre muligheder: 50 kr., 100 kr. og 150 kr. Mobilbrugeren skriver så for eksempel DONATE100 til 1245. Herefter sender vi automatisk en takkebesked til mobilbrugeren, og vores system trækker SMS-donationen direkte på mobilbrugerens telefonregning.

Abonnementsordning

I stedet for at mobilbrugerne foretager enkeltdonationer på fx 100 kr. ved at sms'e til 1245, kan brugeren nu tegne et støtteabonnement, så han/hun fast kan betale fx 75 kroner til din organisation hver måned. Støttebeløbet trækkes helt automatisk på mobilbrugerens telefonregning den 1. i hver måned.

Følg med hele tiden

Bruger du vores system til SMS-donationer, kan du hele tiden følge med i omsætningen for din donationsindsamling. Du får nemlig adgang til en simpel online-platform, der nemt sikrer dig overblikket over alle donationerne.

Vi hjælper dig i gang

Inden du starter din donationsindsamling, skal man udfylde et ansøgningsskema til TDC, Telenor, 3 mobil og Telia. Men det er ikke noget, som du behøver at bekymre dig om - vi udfylder skemaet som en service. Hvis du har spørgsmål om den gældende lovgivning, eller ønsker du en uforpligtende snak om SMS-donationer, så er du altid velkommen til at ringe til os på 88 33 66 99 eller bestille vores gratis information.
Start din demo nu
14 dage gratis inklusiv 50 prøve SMS-beskeder
Gratis oprettelse
Oprettelse koster 0,-!
Fri mail- og telefonsupport
Både på dansk og engelsk!
100% oppetid
Sikkerhed og stabilitet er vigtigt!