1. inMobile.dk inMobile
  2. Funktioner Funktioner
  3. Afstemninger Afstemninger

SMS afstemninger

Afhold nemt dine SMS afstemninger med en løsning fra inMobile
Vidste du..? Vi ved det nemlig..
98%
- af alle SMS-beskeder bliver læst af modtageren
120
- gange kigger vi på mobilen hver eneste dag
Hej, hvis du har spørgsmål vil jeg gerne snakke :-)
Ring allerede nu på telefon 88 33 66 99
Søren Guldager
Kundechef

Nemt at kåre en vinder

Med inMobiles simple system til SMS-afstemninger kan du for eksempel få seerne til at kåre vinderen af en talentkonkurrence på tv eller kampens spiller i en fodboldkamp. Du kan også sikre et endnu mere lydhør publikum til møder, seminarer og konferencer ved at få dem til at deltage i afstemninger og sørge for, at de føler sig hørt.

Som virksomhed kan du modtage uvurderlig feedback vedrørende din virksomhed, dine produkter og din markedsføring direkte fra kunder og medarbejdere. Hvis du gerne vil have flere til at deltage, kan du udlodde en præmie som en del af SMS-afstemningen. Læs mere om SMS konkurrencer her.

Sådan forløber SMS-afstemninger

SMS-afstemninger er særdeles alsidige og fungerer nemt. Når du opretter en afstemning med inMobiles system, formulerer du selv al den tekst, dine modtagere ser. Det vil sige, at du selv formulerer spørgsmål, svarmuligheder og retursvar til dine modtagere.

Samtidig får du et totalt overblik over SMS-afstemningen, så du hele tiden kan følge med i, hvor mange der deltager, og hvad de svarer.

Prisen bestemmer du

Du bestemmer selv, hvad skal det koste at deltage i afstemningen. Det kan være gratis (kun alm. sms-takst), eller du kan indføre et merbeløb, en overtaksering, så det koster fx 2 kr. at deltage. Vores system trækker automatisk beløbet direkte på mobilbrugerens telefonregning. Læs mere om SMS-overtaksering her.
Start din demo nu
14 dages gratis inklusiv 50 prøve SMS-beskeder
Gratis oprettelse
Oprettelse koster 0,-!
Fri mail- og telefonsupport
Både på dansk og engelsk!
100% oppetid
Sikkerhed og stabilitet er vigtigt!