Vi holder af at
støtte gode formål

Knæk Cancer
“Vi kender alle en eller flere personer, som har haft cancer. Det er en forfærdelig sygdom, som vi skal have knækket. I 2011 mistede jeg min moster til kræften og i 2015 min fætter. Vi må alle stå sammen for at knække canceren.”
Søren Guldager
Direktør
Indsamling for
Syriens Flytninge
“Syrerne lever i dag i faldefærdige bygninger og får ofte ikke mad. Det er derfor ekstrem vigtigt, at vi støtter syrerne, så de kan få mad, vand, lægehjælp, et tag over hovedet og adgang til uddannelse. Det er ikke et værdigt liv!”
Søren Guldager
Direktør
Danske Hospitalsklovne
“Danske Hospitals Klovne gør en kæmpe forskel rundt på de danske hospitaler. Som de selv siger: i samværet med hospitalsklovnen kan barnet lægge afstand til sin egen uretfærdige situation og være barn som andre børn - i glæde, leg og latter.”
Søren Guldager
Direktør
"Vi benytter inMobiles programmer til at udsende meget vigtige driftsinformationer til en række IT chefer inden for den danske finanssektor. Vi er meget tilfredse med løsningen og jeg ser meget frem til at følge dem i fremtiden."
Jesper Schultz
Bankernes EDB Central
"Professionel kundeservice er en dyd for os! Derfor har vi valgt en professionel partner til styring af alle vores SMS services. Inmobile er en kompetent og seriøs samarbejdspartner. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med dem."
Henrik Nygaard
Kokken & Jomfruen
"Vi er meget glade for løsningen, de muligheder som inMobile stiller til rådighed samt at deres system kører så stabilt."
René Juul Petersen
Københavns Kommune
"Gennem flere år har vi benyttet flere forskellige leverandører. I forhold til vores behov, har disse systemer været alt for avancerede. Nu har vi et brugervenligt system, som opfylder vores behov. Vi kan kun anbefale inMobile."
Henrik Olesen
Ringkjøbing Landbobank
"inMobile leverer en professionel og driftssikker løsning. inMobile er ovenikøbet super kompetente og behagelige i deres rådgivning og support. Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med inMobile. Oven i det er deres priser yderst konkurrencedygtige."
Ole Rich Henningsen
Nabohjælp.dk