Glade kunder
betyder alt

"Vi er meget glade for løsningen, de muligheder som inMobile stiller til rådighed samt at deres system kører så stabilt."
René Juul Petersen
Københavns Kommune
"inMobile leverer en professionel og driftssikker løsning. inMobile er ovenikøbet super kompetente og behagelige i deres rådgivning og support. Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med inMobile. Oven i det er deres priser yderst konkurrencedygtige."
Ole Rich Henningsen
Nabohjælp.dk
"Gennem flere år har vi benyttet flere forskellige leverandører. I forhold til vores behov, har disse systemer været alt for avancerede. Nu har vi et brugervenligt system, som opfylder vores behov. Vi kan kun anbefale inMobile."
Henrik Olesen
Ringkjøbing Landbobank
"Jeg fik hurtigt adgang til inMobiles system og få minutter efter var den første sms sendt afsted. Det er en fornøjelse at arbejde med et så nemt og intuitivt API/system."
Simon Elkjær
NiceHair
"Professionel kundeservice er en dyd for os! Derfor har vi valgt en professionel partner til styring af alle vores SMS services. Inmobile er en kompetent og seriøs samarbejdspartner. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med dem."
Henrik Nygaard
Kokken & Jomfruen
"Vi benytter inMobiles programmer til at udsende meget vigtige driftsinformationer til en række IT chefer inden for den danske finanssektor. Vi er meget tilfredse med løsningen og jeg ser meget frem til at følge dem i fremtiden."
Jesper Schultz
Bankernes EDB Central

Vi klarer det tekniske

Vi vil være kendt for ekstrem høj kvalitet, brugervenlighed samt professionel og venlig kundeservice. Hele teamet arbejder hårdt for at du kan få adgang til en hurtig, simpel og brugervenlig SMS-platform.