Case: ComputerSalg.dk anvender sms-beskeder i sin webshop

Flere webshops har indset, at kommunikation med kunder, fra første besøg på siden til processen efter køb, er altafgørende for den totale brugeroplevelse. Som resultat har webshoppen, ComputerSalg.dk, valgt at indføre en automatiseret sms-løsning i kommunikationen med kunden.

Skab gode online-oplevelser for dine kunder

Det er ofte små ting der skal til, for at forbedre kundernes oplevelse på virksomheders websites. Det har ComputerSalg.dk erfaret, efter de, med succes, er begyndt at sende sms-beskeder ud til kunderne, når købet er gennemført og produkterne er klar til afhentning i deres fysiske butik.

En sms-løsning som ComputerSalg.dk’s er nem at igangsætte, effektiv, tidsbesparende og genererer værdi for både webshoppen og kunden.

default_inmobile_2013_blogindlaeg-billeder_computersalg

Simpel og effektiv sms-løsning

ComputerSalg.dk anvender vores sms gateway (API) og sender automatisk en sms til kunderne, når deres ordre er klar til afhentning i den fysiske butik. Der er derfor tale om ren kundeservice fra webshoppens side.

Selvom om proceduren er simpel, værdsætter kunderne informationen. De undgår at gå forgæves eller være i uvished, hvornår de kan forvente deres købte produkter er tilgængelige.

Gør ligesom ComputerSalg.dk

Vil du også gerne forbedre dine kunders totale oplevelse, når de besøger og handler i din webshop? Få en gratis prøve-adgang til vores sms gateway her.

Vil du vide mere om SMS og
hvordan det kan benyttes?
Hent vores e-bog
Hent den helt gratis - lige nu :-)