Adidas Boost Nmd Online Outlet

Køb Adidas Boost Nmd online på Shop. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og tøj dag-til-dag levering og fri retur.

Det er noget af en rejse, Mette Bock har været på gennem sit 61-årige liv, Fra folketingskandidat for SF og Radikale Venstre til minister for Liberal Alliance, fra personlige tragedier til topjobs i mediebranchen, fra kristendom og Grundtvig til magtens centrum i den politiske verden, Og nu skal Mette Bock forsøge adidas boost nmd at blive Liberal Alliances første medlem af Europa-Parlamentet, Der er valg til Europa-Parlamentet 26, maj, Der skal vælges 14 danske medlemmer til parlamentet, hvor der i den nye periode skal siddei alt 705 medlemmer..

13 indtager deres pladser 2, juli, mens det14, medlem starter, når Storbritannien forlader EU, Medlemmerne bliver valgt for en femårig periode, Europa-Parlamentet er medlovgiver og har sammen med adidas boost nmd Ministerrådet beføjelse til at vedtage og ændre lovforslag, Det fører desuden tilsyn med arbejdet i Kommissionen og andre EU-organer, Hun blev født i Glostrup, men bor i Horsens og blev valgt til Folketinget i 2011, Men inden da var hun blandt andet direktør for Muskelsvindfonden, prorektor ved Aarhus Universitet og havde haft en karriere mediebranchen..

Hendes mediekarriere har taget hende til Jyllands-Posten som journalist, hvorefter hun blev ansvarshavende chefredaktør på JydskeVestkysten fra 2002 til 2007 og direktør for DR's programproduktion fra 2008 til 2010, Kandidatgrader i statskundskab og filosofi er den uddannelsesmæssige baggrund hos Mette Bock, der er søster til udenrigsminister Anders Samuelsen og datter til Ole Samuelsen, der var radikalt folketingsmedlem, inden han røg ud i 1973, Faderens efterfølgende nedtur, der endte i alkoholisme, og hendes lillesøsters død i en trafikulykke har præget Mette Bock, som har sagt, at ”hvis du går gennem helvede, så bliv ved adidas boost nmd med at gå” og betegner fødslen af lillebror Anders, som hun fik lov til at overvære, som sit lykkeligste familieminde..

Som kirke- og kulturminister har hun sat markante præg blandt andet med medieaftalen, der skar hendes tidligere arbejdsplads, DR, med 20 procent med ordene ”DR skal være et smalt fyrtårn.” Nu forlader Mette Bock Christiansborg, som ikke altid har levet op til hendes forestilling om demokrati: ”Den formelle styreform er demokratiets krop. Men demokrati som samtale og livsform er demokratiets sjæl. Og Christiansborg er ret sjælløst, desværre.” Hvorfor fravælger du Folketinget til fordel for en plads i Europa-Parlamentet?

- Med Brexit og Donald Trump, der vender ryggen til, Putin, der rasler med sablen og store klima- og migrationsudfordringer står vi over for et skæbnevalg i Europa, Hvis ikke EU besinder sig på at åbne et nyt kapitel, så er der en risiko for, at EU falder fra hinanden, Det ville være en katastrofe både for Danmark og for Europa, I forhold til alt dét, vil jeg gerne gøre min liberale indflydelse gældende, Hvordan vil du gøre det? - Da jeg for otte år siden stillede op til adidas boost nmd Folketinget, var der mange, der spurgte, hvorfor dog gøre det? Folk mente, at der var for meget kritik og bøvl, og man alligevel ikke har nogen indflydelse..

Nuværende medlemmer af Europa-Parlamentet: Ingen – stiller op for første gang Top 3-kandidater til valget: Mette Bock Anders Burlund Bo Ritterbusch - Når jeg kigger tilbage på de otte år, synes jeg, at jeg har haft stor indflydelse. Så hvis man har de rigtige og gode argumenter, hvis man er flittig og åben over for andre, der mener noget andet end dig selv, så kan man få stor indflydelse. Det kunne man i Folketinget, og det kan man også i Europa-Parlamentet. Hvilke tre mærkesager vil du kæmpe for i EU, hvis du bliver valgt?

- Fred, frihed og frihandel, Det var dét, man i sin tid skabte Kul- og Stålunionen på, adidas boost nmd Hvis man fik kontrol over kul og stål, sikrede man freden og friheden, fordi man fik kontrol over våbenproduktionen, Det førte til det første fælles marked og frihandelsområde og senere til EU, - Freden og friheden er bestemt ikke sikret i Europa, og frihandel er noget, som har skabt økonomisk fremgang og flere muligheder for mange mennesker i EU, Du kalder dette valg for et skæbnevalg for EU, Hvorfor?.

- For det første står vi over for et Brexit, hvor Storbritannien har valgt at vende ryggen til Europa, Vi har stadig store migrationsudfordringer med en voksende befolkning i Afrika, Vi har store klimaudfordringer, og selv om vi gør det godt i Danmark, kan vi ikke løse disse ting alene, - Så er der diskussionerne om EU kontra de enkelte lande, Lad os tage barsel: Hvorfor skal der være fælles barselsregler i EU i stedet for at overlade det til de enkelte lande at beslutte deres egne regler? Det er noget, EU skal være skarpere på, for hvis man bare fortsætter ad det samme spor uden at gøre det klarere, hvad der er fælles, og hvad der er medlemslandenes suverænitet, adidas boost nmd så vil vi igen få en øget EU-skepsis..